Børnefødselsdag

En fødselsdag er en særlig dag.  Vi vil gerne hjælpe med til, at dagen bliver sjov (og nem) for alle – også de voksne!

Vi husker selv mange af vores fødselsdage – desværre også dem, der ikke gik som forventet. Selv mennesker i en alder, hvor barndommens fødselsdage burde have fortonet sig husker den ene gang, Mor eller Far ikke lige fik det hele til at gå op.

Mellem Fie og Dorte er der fire børn i alderen 4 – 10 år. Det giver et minimum af 8 børnefødselsdage pr. år. En for børnehave/skole og en for familien.

Det er i hverdagens Danmark stresset at holde en fødselsdag. Der kommer mange børn, og de stiller krav til oplevelse, mad osv.

Rigtig mange af os oplever det at holde en børnefødselsdag som lidt af en udfordring.

Selvom børn ikke skal beskæftiges hele tiden – fri leg er aldrig at foragte – er det sin sag, når man i november har 10 sukkerhøje bullerbasser rendende rundt i stuen. Det er der, vi gerne vil hjælpe.

Inspireret af egne oplevelser med stressede børnefødselsdage vil vi gerne gøre det nemmere. Om det så er en fredag aften, hvor børnene skal være med til at lave mad eller en lørdag i skoven, kan vi levere basis tingene. Vi har selv oplevet, at vi uger i forvejen render rundt for at finde paptallerkner, kopper, små gaver osv. osv. osv. Vi har ledt efter kageopskrifter og inspiration og efter noget at lave med børnene.

Vi samler det hele her :-)

Der kommer kageopskrifter og ”how to’s” – både for kager og for andre kreative aktiviteter. Der kommer billeder af fødselsdagsborde og alt mulig andet godt.

Fremover skal du bare lede et sted – nemlig her på vores blog. Mangler vi noget, så sig endelig til – så kommer det på (hvis vi altså kan finde ud af det ;-) )

Og når du er klar på tema, godteposer og smågaver, kig ind på www.fieogdorte.dk. Shoppen, der har alt til børnefødselsdagen…

Vores lager er ikke kæmpe stort, så bestil i god tid – vi har mulighed for at bestille varer hjem med relativt kort varsel – så mon ikke vi kan finde det helt rigtige til dig og dine børn.

Velkommen til fieogdorte.dk – stedet hvor børnefødselsdagen bliver sjovere.

Ris, ros og gode ideer modtages med glæde på blog@fieogdorte.dk

De kærligste hilsner fra Fie og Dorte

Logo

Skriv et svar